CIWF Logo Food Business
Search icon

Chicken meat production in the EU

Over 6 billion broiler chickens are slaughtered for meat in the EU-27 each year, producing around 9.4 million tonnes of chicken meat, with an average per capita consumption of 17.4 kg/year (Avec, 2011). The top six chicken meat producing countries of the EU-27 are shown in Figure 1, and account for 67.6% of the total EU production. The UK is the largest producer, with Poland, France, Germany and Spain producing similar amounts.

Chicken meat production in the EU

Full technical information sheet. Suitable for readers with some prior knowledge or wanting to learn about the topic in more detail. 

Descargar (PDF 0,29MB)

Globe

Estás utilizando un navegador obsoleto no soportado por nuestra web. Actualiza tu navegador para mejorar la experiencia de navegación y seguridad.

Si tienes más preguntas con respecto a éste, o cualquier otro asunto, contacta con nosotros en contacto@ciwf.es. Nuestro objetivo es responder a todas las consultas dentro de dos días hábiles. Sin embargo, debido al alto volumen de correspondencia que recibimos, en ocasiones puede llevar un poco más de tiempo. Por favor, ten paciencia con nosotros si este es el caso. Alternativamente, si tu consulta es urgente, puedes ponerte en contacto con nosotros en el teléfono +34 659 100 585 (L a V de 9h a 17h)